2012/2013 BA-IVK_KS2F Culture and society 2 - French
English Title | |
Culture and society 2 - French |
Course information |
|
Language | French |
Exam ECTS | 2 ECTS |
Type | Mandatory |
Level | Bachelor |
Duration | One Semester |
Course period | Spring
2. semester |
Time Table | Please see course schedule at e-Campus |
Study board |
Study Board for BA in International Business
Communication
|
Course coordinator | |
|
|
Main Category of the Course | |
|
|
Last updated on 19-07-2012 |
Learning objectives | |||||||||||||||||
Den studerende skal tilegne sig en grundlæggende viden om det franske samfunds opbygning og om fransk kultur. Hvor det er muligt inddrages det komparative aspekt. Den studerende skal samtidig forbedre sin mundtlige kommunikationsevne og sin evne til at vælge adækvate kommunikationsstrategier i diskussioner omkring de nævnte emner. | |||||||||||||||||
Examination | |||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Examination | |||||||||||||||||
Målbeskrivelse:
Den studerende skal: - dokumentere grundlæggende viden om 8 udvalgte emner inden for fransk kultur og samfund - kunne beskrive og strukturere den tilegnede viden og præsentere den i en sammenhængende form samt indgå i dialog om det pågældende emne på et relativt flydende og basalt korrekt fransk uden kommunikationsforstyrrende fejl |
|||||||||||||||||
Course content | |||||||||||||||||
En introduktion til det politiske system (forfatning, nationalforsamling, regering, politiske partier mm.) og udvalgte områder inden for fransk kultur. |
|||||||||||||||||
Teaching methods | |||||||||||||||||
Holdundervisning og studiekredse. Holdundervisningen skal give et overblik over det politiske system, mens de forskellige studiekredse skal gå i dybden med et af de valgte emner inden for fransk kultur. Alle studiekredse skal vælge forskellige emner. Såvel undervisning som oplæg og diskussion foregår på fransk. | |||||||||||||||||
Student workload | |||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||
Expected literature | |||||||||||||||||
Litteratur fremgår af semesterplan |
Last updated on
19-07-2012