English   Danish

2013/2014  BA-PRO_TP  Entrepreneurship projekt - Tværfagligt 2. årsprojekt

English Title
Entrepreneurship Project - Interdisiplinary 2nd Year Projekt

Kursusinformation

Sprog Dansk
Prøve-ECTS 7,5 ECTS
Type Obligatorisk
Niveau Bachelor
Varighed Et semester
Placering Forår
4. semester
Tidspunkt Se skemaet på e-Campus
Studienævn
Studienævnet for HA i Projektledelse
Kursusansvarlig
  • Claus Varnes - Institut for Produktion og Erhvervsøkonomi (PEØ)
Primære fagområder
  • Innovation og entreprenørskab/Innovation and entrepreneurship
Sidst opdateret den 12-11-2013
Læringsmål
Efter endt undervisning skal den studerende være i stand til at:
  • Analysere og dokumentere rationalerne bag forskellige værktøjer og teknikker, som er udviklet til brug i praktisk projektledelse.
  • Bruge faglige elementer fra uddannelsen til selv at udvikle et værktøj eller en teknik, som vil være møntet på et bestemt fagligt domæne.
  • Analysere og diskutere den dynamiske praksis, som disse værktøjer og teknikker vil skulle indgå i, med henblik på at udvikle relevante og realistiske anvendelsesanvisninger.
Prøve/delprøver
Afsluttende prøve:
Prøveform Mundtlig prøve på baggrund af skriftligt produkt

Det er en forudsætning for at deltage i den mundtlige prøve, at det skriftlige produkt er afleveret inden afholdelse af prøven; inden for fastsat frist. Karakteren gives på baggrund af en helhedsbedømmelse af det skriftlige produkt og den individuelle mundtlige præstation.
Individuel eller gruppeprøve Gruppeprøve, grupper bestående af max. 5 studerende
Gruppeprojekt med individuel mundtlig eksamen.
Opgavetype Projektrapport
Varighed
Skriftligt produkt afleveres på en fastsat dato og tidspunkt.
20 min. pr. studerende, inkl. votering, karaktergivning og begrundelse
Bedømmelsesform 7-trins-skala
Bedømmer(e) Eksaminator og ekstern censor
Eksamensperiode Sommertermin
Syge-/omprøve
Samme prøveform som ved ordinær prøve
Kursets indhold, forløb og pædagogik
Er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt
Undervisningsformer
Er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt
Foreløbig litteratur
Er ikke fastlagt på nuværende tidspunkt
Sidst opdateret den 12-11-2013