2024/2025 DIP-DSAMO2402U Markedsforståelse og kundeindsigt
English Title | |
Market Understanding & Customer Insights |
Kursusinformation |
|
Sprog | Dansk |
Kursets ECTS | 5 ECTS |
Type | Obligatorisk |
Niveau | Diplom |
Varighed | Et semester |
Starttidspunkt | Forår |
Tidspunkt | Skemaet bliver offentliggjort på calendar.cbs.dk |
Studienævn |
Studienævnet for HD (2. del)
|
Kursusansvarlig | |
|
|
Primære fagområder | |
|
|
Undervisningsformer | |
|
|
Sidst opdateret den 18-06-2024 |
Relevante links |
Læringsmål | ||||||||||||||||||||
Som det første fagmodul på HD-SM, er det
centralt, at det giver den studerende en forståelse for hvad der
kendetegner et marked herunder rammevilkår, konkurrenter og kunder
samt på hvordan virksomheder kan agere i forskellige typer af
markeder; international, nationale, produkter og serviceydelser.
|
||||||||||||||||||||
Prøve/delprøver | ||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||
Kursets indhold, forløb og pædagogik | ||||||||||||||||||||
Formålet med dette kursus er at give den studerende viden om og forståelse for centrale begreber, teorier og metoder, der omhandler styring af en given virksomheds innovative aktiviteter i form af produkter, serviceydelser og procesinnovation – såvel nationalt som internationalt.
Der opereres med en strategisk indfaldsvinkel med inddragelse af markedsmæssige, kulturelle, konkurrencemæssige og ledelsesmæssige forhold, som kan påvirke en given virksomheds innovationsbeslutninger.
Fagmodulet anlægger en markedsorienteret tilgang, men bygger også på fagområder som strategi, organisationsudvikling og ledelse.
Kurset vil især fokusere på følgende emneområder:
|
||||||||||||||||||||
Beskrivelse af undervisningsformer | ||||||||||||||||||||
Undervisningen vil være en kombination af oversigtsforelæsninger, dialogundervisning med inddragelse af deltagernes egne erfaringer og relevante aktuelle/konkrete problemstillinger i relation til pensum samt gruppearbejde med efterfølgende plenumdrøftelser. | ||||||||||||||||||||
Feedback i undervisningen | ||||||||||||||||||||
Der ydes feedback i form af .... | ||||||||||||||||||||
Studenterarbejdstimer | ||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||
Yderligere oplysninger | ||||||||||||||||||||
|
Sidst opdateret den
18-06-2024