2010/2011 KAN-CLM_PROJIM Projekt i international marketing
English Title | |
Projekt i international marketing |
Kursusinformation | |
Sprog | Dansk |
Point | 7,5 ECTS (225 SAT) |
Type | Obligatorisk |
Niveau | Kandidat |
Placering | |
Tidspunkt | Se skemaet på e-Campus |
Studienævn |
Studienævnet for cand.ling.merc. |
Fagområde/Category | |
| |
Sidst opdateret den 29 maj 2012 |
Læringsmål | |||||||||
Projektets formål er at træne de studerende i at opstille og besvare problemstillinger inden for profilens fagområde. Metodisk lægges der vægt på at videreudvikle de studerendes evne til at konstruere problemformuleringer som kan styre arbejdsprocessen, og til reflekteret at anvende profilens teorier og metoder. | |||||||||
Eksamen | |||||||||
Projekt i international marketing | |||||||||
| |||||||||
Eksamination | |||||||||
Prøveform Opgaverne skrives i grupper på 3-4 studerende, og forsvares individuelt ved en mundtlig prøve. Omfang/varighed Det skriftlige projekt skal omfatte 8-10 sider pr. studerende a 1800 typeenheder. Varigheden af den individuelle mundtlige eksamination er 20 minutter inkl. votering. Målbeskrivelse I opgaven skal den studerende kunne • formulere en virksomhedsrelevant problemstilling efter eget valg og inden for kursets indholdsmæssige rammer • anvende de af profilens teorier og metoder, som er relevante for besvarelsen af den valgte problemstilling. Ved den mundtlige prøve skal den studerende kunne redegøre for og forsvare opgavens indhold som beskrevet ovenfor. Syge-/omprøve • Syge/omprøve afvikles som den ordinære prøve på basis af samme - eventuelt forbedrede – projektopgave. | |||||||||
Forudsætninger for indstilling til eksamen | |||||||||
Kursets indhold, forløb og pædagogik | |||||||||
I forbindelse med projektskrivningen afholdes en introduktionsforelæsning og en række workshopper. Den øvrige undervisning finder sted som vejledning. | |||||||||
Arbejdsbelastning | |||||||||
| |||||||||
Litteratur | |||||||||
Ib Andersen (2008). Den skinbarlige virkelighed. Frederiksberg: Samfundslitteratur |